ENERGI & LCA

Energi og LCA er blevet en vigtig faktor i byggeriet, dels for at spare penge, men også for at sikre miljøet. Vi tilbyder kvalificeret rådgivning indenfor energioptimering.

Forbedret energiøkonomi

Der er i boligmassen et stort fokus på energieffektivisering og besparelser. Med baggrund i dette har vi i AFM specialiseret os i at løse komplekse bygningsfysiske opgaver med henblik på energieffektivisering og optimering indeklima.

Med vores erfaring og videreuddannelse er vi godt udrustet til at yde dig en optimal rådgiverydelse, der også tager fokus i energioptimering og forbedring af indeklima.

 

Et område i hurtig udvikling

Igennem alle årene har vi fulgt og arbejdet med de nyeste tendenser inden for energioptimering, såsom en af de første lavenergi børneinstitutioner i Stenløse Syd, og et lavenergi omsorgscenter i Enggården.

I takt med stadig stigende energipriser kan der opstå et behov for at sadle om i forhold ændring af energikilder i erhverv, såvel som privatboliger. Hos AFM kan vi hjælpe med vurdering af om det er det rigtige tidspunkt at skifte energikilde til fx varmepumpe ud fra rentabilitetsberegninger.