INSTITUTIONER

Ny integreret dagsinstitution “Trekløveret”

Nyelandsvej 75, 2000 Frederiksberg

Den moderne dagsinstition “Trekløveret” beliggende på Frederiksberg er, med dets visionære arkitektonisk udtryk og energikoncept, et byggeri, der står frem og tilføjer området nye kvaliteter. Dagsinstitutionen har plads til 104 børn fordelt i 6 grupper, med gode sammenhæng mellem bevægelse, leg og læring

Projektet omfatter nedrivning af eksisterende ejendom og opførelse af en ny bygning i 3-4 etager med tilhørende udearealer. Det tager udgangspunkt i at favne børnenes univers, ude og inde, fra legeplads op gennem etagerne til det øverste himmelværksted. De enkelte etager indrettes med udgangspunkt i nærmiljø og egen identitet.

Bygherre: Frederiksberg Kommune
Rådgiverteam: AFM, JL Engineering, RUBOW arkitekter, PK3 landsskabsarkitekter


Skolen på Grundtvigsvej

Grundtvigsvej 11, 1864 Frederiksberg C

AFM er sammen med Gotlieb Paludan Architects med til at bygge en ny skole i et gammelt seminarium på Frederiksberg. Opgaven er udført i to etaper, hvor den første etape omfattede en større renovering af den eksisterende hovedbygningen på 6.350 kvm. Anden etape omfattede etablering af tilbygning, skolegård og udearealer, samt to-etagers parkeringskælder.

Bygherre: Frederiksberg Kommune


Nordstjerneskolens svømmehal

Boagervej 26, 3200 Helsinge

Projektet omfattede ekstern rådgivning for afholdelse af 1-år-gennemgang i forbindelse med nybyggeriet
på skolen og svømmehal.


Omsorgscenteret Enggården, Lavenergibyggeri

Enggården, 2791 Dragør

Projektet omhandlede etablering af ældreboliger i energiklasse 1 med tilhørende servicearealer samt nye administrationsfaciliteter m.m.

Projektet er udført som totalentrepise og AFM Rådgivende Ingeniører har ydet projektering af konstruktioner, VVS- og el-Installationer. Projektet er udført i tre etaper.

Bygherre: Dragør Kommune


Nyt Science-center på Kornmarksskolen

Ny Harløsevej 17, 3320 Skævinge

Istandsættelse og modernisering af gamle fysik- og biologilokaler til kreativt naturfagsområde (Science-center) og auditorium.

Opgaven omfattede myndighedsbehandling, projektering, projektledelse samt tilsyn og er udført for Hillerød Kommune i 2015.

Projektet er udført i samarbejde med Frost Arkitektfirma og Frederiksborg Murerforretning som hovedentrepnør.


Ring til os på telefon

48 48 24 44
Du er altid velkommen til at kontakte os i formularen herunder: